Ολοκληρώνει τη χρονιά με Ελευθερούπολη

Ο ΘΕΟΝΗ Α.Σ.Καρδίτσας υποδέχεται την Τετάρτη (5 μ.μ.) τον Γ.Σ.Ελευθερούπολης

Η ήττα από τον Απόλλωνα Πάτρας το Σάββατο, στέρησε από τον ΘΕΟΝΗ Α.Σ.Καρδίτσας τη δυνατότητα να διεκδικήσει μέχρι τέλους την πρόκριση στα πλέι οφ ανόδου στη Basket League. Ένα οριακό ματς και για τις δυο ομάδες, το οποίο κρίθηκε στις λεπτομέρειες και στα τελευταία δευτερόλεπτα, με τον Απόλλωνα να παίρνει τελικά μια πολύ σημαντική νίκη με 67-70.

Το αποτέλεσμα του αγώνα του Σαββάτου δεν αλλάζει και πλέον, ο ΘΕΟΝΗ Α.Σ.Καρδίτσας, έχει μπροστά του το ματς της Τετάρτης κόντρα στην Ελευθερούπολη, για την 7η και τελευταία αγωνιστική του Top8 της Α2 Εθνικής. Με αυτό το ματς, ολοκληρώνονται και οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας, σε μια πολύ δύσκολη χρονιά που σημαδεύτηκε από πολλά γεγονότα, κυρίως εξωαγωνιστικά, τα οποία όμως επηρέασαν τη λειτουργία της.

Η ώρα του απολογισμού δεν έχει φτάσει ακόμη και το ενδιαφέρον όλων στρέφεται στο τελευταίο ματς με την Ελευθερούπολη. Ο ΑΣΚ, θέλει τη νίκη για να τερματίσει όσο πιο ψηλά μπορεί στην τελική κατάταξη, ενώ οι φιλοξενούμενοι είναι σίγουρα στα πλέι οφ, θέλουν όμως κι αυτοί τη νίκη για να τερματίσουν στην τρίτη θέση και να έχουν το πλεονέκτημα στον πρώτο γύρο.

Έτσι λοιπόν και οι δυο ομάδες, με διαφορετικό πλέον κίνητρο η κάθε μια, θα βρεθούν αντιμέτωπες την Τετάρτη, σε έναν αγώνα, το αποτέλεσμα του οποίου θα διαμορφώσει τόσο την τελική κατάταξη της κανονικής περιόδου, όσο και το πλασάρισμα και τα ζευγάρια των ομάδων στα πλέι οφ.

Ζωντανά o αγώνας από το κανάλι του ΑΣΚ

Χωρίς την παρουσία φιλάθλων θα γίνει το παιχνίδι λόγω των υγειονομικών μέτρων, όμως όλοι οι φίλαθλοι μπορούν να το παρακολουθήσουν ζωντανά, την Τετάρτη στις 5 μ.μ. μέσα από το επίσημο κανάλι του ΑΣΚ στο Youtube και στην παρακάτω διεύθυνση

https://youtu.be/OsNetoT70bk

Διαιτητές της συνάντησης έχουν οριστεί οι κ.κ. Τζιοπάνος, Ελευθεριάδης και Τσιαπλής.

TOP