Ειδήσεις

Τρίτη, 15 Ιουνίου 2021

Δύσκολο ματς με Αμύντα

Στον Υμηττό δοκιμάζεται την Τετάρτη (5 μ.μ.) ο ΘΕΟΝΗ Α.Σ.Καρδίτσας

Μια ακόμη εκτός έδρας δοκιμασία περιμένει το ΘΕΟΝΗ Α.Σ.Καρδίτσας, που την Τετάρτη στις 5 μ.μ. αντιμετωπίζει στο κλειστό του Υμηττού τον Αμύντα, για την 5η αγωνιστική της φάσης του Top8.

Ένα πολύ δύσκολο όσο και καθοριστικό ματς για τη συνέχεια, δεδομένου ότι οι ισορροπίες είναι εξαιρετικά λεπτές, μόλις τρεις αγωνιστικές πριν το φινάλε. Από τις οκτώ ομάδες που μετέχουν σε αυτή τη φάση, η πρώτη της τελικής κατάταξης θα πάρει το απευθείας εισιτήριο για τη Basket League, ενώ το δεύτερο εισιτήριο θα προκύψει από το πλέι-οφ, στα οποία θα πάρουν μέρος οι τέσσερις ομάδες που θα τερματίσουν από την 2η έως και την 5η θέση. Αυτός είναι και ο στόχος του ΘΕΟΝΗ Α.Σ.Καρδίτσας, η είσοδος στην πεντάδα και η συμμετοχή στα πλέι οφ ανόδου. Σε μια χρονιά με τεράστιες δυσκολίες και αναποδιές, ειδικά για τον ΑΣΚ που δοκιμάστηκε και από τον «Ιανό», οι «κυανόλευκοι» βρίσκονται μέσα στους στόχους τους και θέλουν να εξαντλήσουν τα περιθώρια για να φτάσουν στο φινάλε, όσο πιο ψηλά μπορούν. Άλλωστε, η ομάδα διαχρονικά βάζει πάντοτε ψηλά τον πήχη και ανεξάρτητα από την τελική έκβαση, θέλει να εξαντλήσει όλα τα περιθώρια και να αξιοποιήσει, όλες τις πιθανότητες που της αναλογούν.

Το παιχνίδι απέναντι στον Αμύντα, είναι το τελευταίο εκτός έδρας στο Top8, καθώς η φάση αυτή θα ολοκληρωθεί με δυο εντός έδρας παιχνίδια, που ακολουθούν το Σάββατο και την επόμενη Τετάρτη.

Όλη η προσοχή όμως, είναι στραμμένη στο ματς με τον Αμύντα, καθώς το αποτέλεσμά του μπορεί να αποδειχθεί καθοριστικό για τη συνέχεια. Ο Αμύντας, είναι μια από τις πιο συμπαγείς και έμπειρες ομάδες στην κατηγορία, ισχυρός στην έδρα του, εκεί όμως που ο Α.Σ.Κ. έχει θετική παράδοση τα προηγούμενα χρόνια. Η στατιστική και η προϊστορία όμως δεν παίζουν μπάσκετ, οι ομάδες το κάνουν και γι’ αυτό η ομάδα προετοιμάστηκε στο λίγο χρόνο που είχε στη διάθεσή της, για να φανεί ανταγωνιστική και σε αυτό το ματς. Οι προπονήσεις ολοκληρώθηκαν το μεσημέρι της Τρίτης, η ομάδα αναχώρησε χωρίς προβλήματα για την Αθήνα και την Τετάρτη θα βρεθεί απέναντι στον Αμύντα στο κλειστό γυμναστήριο του Υμηττού.

Ζωντανά o αγώνας από το telesport.gr

Σε ζωντανή μετάδοση το ματς, την Τετάρτη στις 5 μ.μ. από το κανάλι του telesport.gr στο Youtube.

Διαιτητές της αναμέτρησης έχουν οριστεί οι κ.κ. Παντελίδης, Κοντίλης και Τσιμπούρης

Χορηγοί

Στατιστικά (loading)