Ειδήσεις

Τρίτη, 27 Οκτωβρίου 2020

Επίσημος Υποστηρικτής της ομάδας μας

H ARENA CAR RENTAL

 

Ο ΘΕΟΝΗ Α.Σ.Καρδίτσας, ανακοινώνει με μεγάλη χαρά, πως η «ARENA CAR RENTAL» είναι Επίσημος Υποστηρικτής της ομάδας μας για την αγωνιστική περίοδο 2020-21.

Μια από τις καλύτερες εταιρίες στο χώρο της ενοικίασης αυτοκινήτων, η ARENA CAR RENTAL φροντίζει για την ασφαλή και ευχάριστη μετακίνηση των αθλητών της ομάδας μας.

Ποια είναι η ARENA CAR RENTAL

Με 35 χρόνια εμπειρίας και εξειδικευμένες υπηρεσίες ενοικίασης, η ARENA CAR RENTAL είναι μια από τις καλύτερες εταιρίες του χώρου. Ο σύγχρονος στόλος οχημάτων, με μεγάλη ποικιλία αυτοκινήτων, αξιοπιστία και ποιότητα, εξασφαλίζουν την ικανοποίηση των αναγκών κάθε πελάτη. Με ευέλικτες υπηρεσίες, συνέπεια, πλήρη ασφαλιστική κάλυψη και εξειδικευμένο προσωπικό, η Arena εγγυάται την άψογη εξυπηρέτηση και μια ευχάριστη και ξέγνοιαστη οδήγηση.

Οι πελάτες της ARENA CAR RENTAL, μπορούν να επιλέξουν το αυτοκίνητο της προτίμησής τους (μικρά, οικογενειακά, πολυτελή, diesel αλλά και ειδικά οχήματα), συνδυάζοντάς το με πρόσθετες υπηρεσίες και παροχές και να απολαύσουν ειδικές τιμές και εκπτώσεις για κρατήσεις online (www.arenagr.com).

Ευχαριστούμε θερμά τη διεύθυνση και το προσωπικό της ARENA CAR RENTAL για τη συνεργασία και τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες που παρέχει προς τους αθλητές του ΘΕΟΝΗ Α.Σ.Καρδίτσας.

Χορηγοί

Στατιστικά (loading)