Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δευτέρα, 19 Οκτωβρίου 2020

Πάντα δίπλα το «Μέλι ΑΤΤΙΚΗ»

Χορηγός του ΘΕΟΝΗ Α.Σ.Καρδίτσας το φημισμένο μέλι από την «ΑΤΤΙΚΗ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ – ΑΛΕΞ.ΠΙΤΤΑΣ ΑΕΒΕ»

Ο ΘΕΟΝΗ Α.Σ.Καρδίτσας, ανακοινώνει με μεγάλη χαρά, πως η «ΑΤΤΙΚΗ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ – ΑΛΕΞ.ΠΙΤΤΑΣ ΑΕΒΕ» θα είναι και φέτος στο πλευρό της ομάδας μας, ως μια από τις κύριες χορηγούς εταιρείες.

Από το 2015, η κορυφαία εταιρεία στον τομέα της μελισσοκομίας και το φημισμένο «Μέλι ΑΤΤΙΚΗ», στηρίζουν την προσπάθεια της ομάδας μας. Για τη διοίκηση, τους αθλητές και τους φιλάθλους μας, το «Μέλι ΑΤΤΙΚΗ» αποτελεί συνώνυμο της επιτυχημένης πορείας των τελευταίων ετών.

Η «ΑΤΤΙΚΗ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ – ΑΛΕΞ.ΠΙΤΤΑΣ ΑΕΒΕ» και προσωπικά ο κ.Γιώργος Πίττας και η κα Αλεξάνδρα Πίττα – Χαζάπη αποδεικνύουν σε κάθε ευκαιρία, την έντονη κοινωνική τους ευαισθησία και τους ευχαριστούμε θερμά.

Εκφράζοντας μάλιστα την τοπική μας κοινωνία, τους ευχαριστούμε ακόμη περισσότερο, γιατί από την πρώτη στιγμή βρίσκονται στο πλευρό των μελισσοκόμων της περιοχής μας, που επλήγησαν από την καταστροφική πλημμύρα. Είναι εξαιρετικά σημαντικό, αυτές τις δύσκολες ώρες για την τοπική κοινωνία, μια εταιρεία με την παράδοση και την τεχνογνωσία της «ΑΤΤΙΚΗ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ – ΑΛΕΞ.ΠΙΤΤΑΣ ΑΕΒΕ», να δείχνει έμπρακτα τη στήριξή της προς ένα καίριο κλάδο της οικονομίας της Καρδίτσας.