Ειδήσεις

Τετάρτη, 02 Σεπτεμβρίου 2020

Ξεκινούν οι εγγραφές στις ακαδημίες μπάσκετ του Α.Σ.Καρδίτσας

Οι ακαδημίες μπάσκετ του Α.Σ.Καρδίτσας απευθύνονται σε αγόρια και κορίτσια ηλικίας 5-16 ετών, με ένα ολοκληρωμένο πρότυπο πρόγραμμα προπονήσεων και δράσεων. Το πρόγραμμα του Α.Σ.Κ. που θα υλοποιείται από καταρτισμένους προπονητές, στόχο του έχει να φέρει τα παιδιά κοντά στον αθλητισμό και το μπάσκετ, να τονώσει τη φυσική τους δραστηριότητα, να ενισχύσει την κοινωνικοποίησή τους, αλλά και να τους δώσει χαρά, ενέργεια και πολύτιμες εμπειρίες.

Με ανανεωμένο προπονητικό δυναμικό, με πίστη στις βασικές αρχές του αθλητισμού, οι ακαδημίες μπάσκετ του Α.Σ.Καρδίτσας προσφέρουν στα παιδιά ένα οργανωμένο, ασφαλές και δημιουργικό περιβάλλον, στο οποίο μπορούν να μάθουν τα μυστικά του συναρπαστικού αθλήματος του μπάσκετ, να βελτιώσουν τη φυσική τους κατάσταση, να κάνουν καινούριους φίλους και να γίνουν οι καλύτεροι αθλητές που μπορούν. Ο Α.Σ.Κ., ο κορυφαίος εκπρόσωπος του νομού Καρδίτσας στο ελληνικό μπάσκετ, δημιουργεί τους αθλητές και τις αθλήτριες του μέλλοντος, δίνει ευκαιρίες στους νέους παίκτες, διαμορφώνει την προσωπικότητά τους, εστιάζοντας στην αθλητική βελτίωση, την ομαδικότητα, την κοινωνικότητα, τη συμμετοχή και τη συνεργασία. Ταυτόχρονα, ήδη έχει οργανωθεί η πλήρης τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων, όπως αυτά καθορίζονται από τη Γ.Γ.Αθλητισμού.

Οι γονείς και τα παιδιά, μπορούν να λαμβάνουν πληροφορίες καθημερινά στα γραφεία του Α.Σ.Καρδίτσας 7-9 μ.μ. (Σμύρνης 2 στον κεντρικό πεζόδρομο) ή να επικοινωνούν τηλεφωνικά τις ίδιες ώρες στο τηλ. 24410 75507. Επίσης, μπορούν να επικοινωνούν με τον υπεύθυνο προπονητή Κώστα Σερίφη στο τηλ. 6977 765407.

Χορηγοί

Στατιστικά (loading)