Με Αμύντα την Τετάρτη

Η πρόκριση στο Κύπελλο φέρνει τον Α.Σ.Κ. αντιμέτωπο με τον Αμύντα

Το πρώτο επίσημο ματς, άφησε πολύ θετικές εντυπώσεις για τον Α.Σ.Καρδίτσας, που εκτός της νίκης, παρουσίασε ένα πειστικό πρόσωπο και στις δυο πλευρές του γηπέδου. Το τελικό 56-90 επί των Μαχητών στη Θεσσαλονίκη, έδωσε την πρόκριση στο Κύπελλο στον Α.Σ.Κ. που έδειξε ανώτερος σε όλα τα σημεία του αγώνα.

Το Κύπελλο Ελλάδας συνεχίζεται, με τον Α.Σ.Καρδίτσας να υποδέχεται την Τετάρτη στις 5 μ.μ. στο κλειστό γυμναστήριο του Δ.Α.Κ. τον Αμύντα, σε αγώνα νοκ-άουτ. Σε αναμονή του νέου κλειστού γυμναστηρίου, ο Α.Σ.Κ. αντιμετωπίζει στην παραδοσιακή του έδρα μια από τις πιο έμπειρες και συμπαγείς ομάδες της Α2, τον Αμύντα, στον οποίο μάλιστα φέτος αγωνίζεται ο Καρδιτσιώτης φόργουορντ Δημήτρης Κομποδιέτας, αδερφός του προπονητή του Α.Σ.Κ. Κώστα Κομποδιέτα. Το παιχνίδι έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον, τόσο για την πρόκριση στην επόμενη φάση, όσο και για την εικόνα που θα παρουσιάσουν οι δυο ομάδες, λίγες ημέρες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής.

Στο καθαρά αγωνιστικό μέρος, θα απουσιάσει ο Σωτήρης Μπιλλής λόγω του τραυματισμού του, ενώ αναμένεται να επιστρέψει ο Θάνος Χονδρογιάννης, ο οποίος δεν αγωνίστηκε λόγω ενοχλήσεων το Σάββατο στη Θεσσαλονίκη.

Ισχύουν κανονικά οι κάρτες διαρκείας

Το ματς της Τετάρτης, μπορεί να είναι και ο τελευταίος επίσημος αγώνας που δίνει ο Α.Σ.Κ. στο παλιό κλειστό, αφού στο αμέσως επόμενο διάστημα, αναμένεται η παράδοση του νέου κλειστού γυμναστηρίου. Ενημερώνονται οι φίλαθλοι του Α.Σ.Κ. που έχουν ήδη προμηθευτεί κάρτες διαρκείας, ότι αυτές ισχύουν κανονικά για τον αγώνα της Τετάρτης, χωρίς όμως αρίθμηση θέσεων, η οποία όπως είναι γνωστό έχει καθοριστεί για το νέο κλειστό γυμναστήριο. Έτσι, παρακαλούνται οι φίλαθλοι για την έγκαιρη προσέλευσή τους στο γήπεδο. Επίσης, ισχύουν κανονικά τα όσα έχουν ανακοινωθεί για τα εισιτήρια αγώνα, δηλαδή η είσοδος θα γίνεται με τιμή 8 € για τους ενήλικες, 5 € για ανέργους, φοιτητές και στρατιώτες και 3 € για τα παιδιά.

Γενικός Αρχηγός ο Απόστολος Μπραχάλας

Ο Α.Σ.Καρδίτσας, ανακοινώνει πως Γενικός Αρχηγός της ομάδας για τη νέα περίοδο θα είναι ο Απόστολος Μπραχάλας. Ο έμπειρος παράγοντας, ήδη από πέρυσι βρίσκεται κοντά στην ομάδα και θα είναι και φέτος στο πλευρό της, ενόψει της νέας περιόδου στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής.

TOP