Με το βλέμμα στα πλέι-οφ

To Σάββατο ο Α.Σ.Κ. θέλει μόνο νίκη απέναντι στην Καβάλα για να δει που θα καταλήξει η μάχη των πλέι οφ

Μια ακόμη υπέρβαση αναζητά το Σάββατο ο Α.Σ.Καρδίτσας Μέλι ΑΤΤΙΚΗ, που στις 5 μ.μ. υποδέχεται την Καβάλα στο κλειστό της πόλης μας. Η 30η αγωνιστική, που ολοκληρώνει το φετινό μαραθώνιο της Α2 Εθνικής, θα λύσει το γόρδιο δεσμό της τύχης των ομάδων, αφού όλα τα ματς αναμένονται με εξαιρετικό ενδιαφέρον.

Αδιάφορο παιχνίδι δεν υπάρχει στην αγωνιστική, αφού το αποτέλεσμα καθενός αγώνα μπορεί να διαμορφώσει τις εξελίξεις, τόσο για την είσοδο στα πλέι οφ, όσο και για τα πλέι άουτ και την απευθείας παραμονή. Όλα λοιπόν θα κριθούν το Σάββατο, με τον Α.Σ.Κ. να θέλει καταρχήν να κλείσει με νίκη την κανονική περίοδο, ολοκληρώνοντας με το ροζ φύλλο αγώνα τις υποχρεώσεις του και περιμένοντας να δει, αν θα ανοίξει και το παράθυρο των πλέι οφ ανόδου. Τόσο η είσοδος στα πλέι οφ, όσο και η τελική κατάταξη, αποτελούν έναν πραγματικό γρίφο, που θα πάρει απάντηση το απόγευμα του Σαββάτου.

Όμως, οι «κυανόλευκοι» κλείνουν τα αυτιά τους στη… σεναριολογία, θέλουν τη νίκη το Σάββατο απέναντι στην Καβάλα και εκεί επικεντρώνουν όλη την προσοχή τους. Οι προπονήσεις συνεχίζονται κανονικά, με το Γιάννη Τζήμα να έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του. Το ματς του Σαββάτου κρύβει τους δικούς του κινδύνους, επομένως απαιτείται προσοχή, διάθεση και βέβαια η στήριξη από τους φιλάθλους της Καρδίτσας.

Τιμώνται τρεις προπονητές που πρόσφεραν στο μπάσκετ και στο σύλλογο

Με αφορμή την αυλαία του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής, ο Α.Σ.Καρδίτσας Μέλι ΑΤΤΙΚΗ στο ημίχρονο του Σαββατιάτικου αγώνα θα τιμήσει τρεις προπονητές με μεγάλη προσφορά στο μπάσκετ της περιοχής αλλά και στο σύλλογο. Τρεις ενεργοί προπονητές που συνεχίζουν την πορεία τους στον τοπικό αθλητισμό και αξίζουν της αναγνώρισης και της εκτίμησης όλων. Πρόκειται για τον Κώστα Ναούμ (προπονητής του Α.Σ.Κ. την περίοδο 2008-2009 με άνοδο στην Α1 ΕΣΚΑΘ), το Σπύρο Παππά (προπονητής του Α.Σ.Κ. την περίοδο 2013-14 με άνοδο στη Γ’ Εθνική) και τον Κώστα Σερίφη (προπονητής του Α.Σ.Κ. την περίοδο 2003-2004 με άνοδο στη Γ’ Εθνική).

Το Σάββατο με Καβάλα η ανοικτή κλήρωση της λαχειοφόρου

Το Σάββατο ολοκληρώνεται η λαχειοφόρος αγορά με στόχο την ενίσχυση του Α.Σ.Καρδίτσας Μέλι ΑΤΤΙΚΗ, ώστε η ομάδα μας να ανταποκριθεί στις τεράστιες –και οικονομικές- απαιτήσεις της Α2 Εθνικής. Ο κάθε λαχνός τιμάται 2,50 €, τα έσοδα θα διατεθούν αποκλειστικά για την ενίσχυση όλων των τμημάτων του Α.Σ.Κ., ενώ ο μεγάλος τυχερός νικητής θα κερδίσει το χρηματικό ποσό των 500 €. Η ανοικτή κλήρωση θα γίνει το Σάββατο, στο ημίχρονο του τελευταίου αγώνα της κανονικής περιόδου με αντίπαλο την Καβάλα στο κλειστό της πόλης μας. Καλούμε τους φιλάθλους να δείξουν για μια ακόμη φορά τη στήριξή τους προς τον Α.Σ.Κ. που κρατά ψηλά τη σημαία του αθλητισμού της περιοχής μας. Οι λαχνοί διατίθενται από τα μέλη της διοίκησης και στα γραφεία του συλλόγου (Σμύρνης 2 στον κεντρικό πεζόδρομο).

TOP