Ειδήσεις

μέλι Αττική

Παρασκευή, 23 Φεβρουαρίου 2018

Κρίσιμο ματς με Α.Ε.Λ.

Στο κλειστό της Νεάπολης τελικά το Θεσσαλικό ντέρμπι Α.Ε.Λάρισας- Α.Σ.Καρδίτσας Μέλι ΑΤΤΙΚΗ

Ένα καθοριστικό ματς δίνει το Σάββατο στις 5 μ.μ. ο Α.Σ.Καρδίτσας Μέλι ΑΤΤΙΚΗ, αντιμετωπίζοντας εκτός έδρας την Α.Ε.Λάρισας. Λόγω κωλύματος του κλειστού γυμναστηρίου Αλκαζάρ που είχε οριστεί αρχικά, ο αγώνας θα γίνει στο κλειστό γυμναστήριο της Νεάπολης (στην είσοδο της Λάρισας από Καρδίτσα, δίπλα στις φυλακές).

Όπως κι αν έχει, το παιχνίδι έχει εξαιρετική σημασία και για τις δυο ομάδες, στο Θεσσαλικό ντέρμπι της 19ης αγωνιστικής της Α2 Εθνικής. Η γηπεδούχος Α.Ε.Λ. βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας, όμως έχει ελπίδες και δείχνει στα τελευταία παιχνίδια της βελτιωμένο πρόσωπο, διεκδικώντας μέχρι τέλους τη νίκη. Είναι μια έμπειρη ομάδα με παίκτες που έχουν παραστάσεις στο υψηλό επίπεδο, όπως οι Γκιουλέκας, Παπαχρήστος, Γκογκίδης, Κατσαρές, Σαριμπαλίδης, Κνέζεβιτς, αλλά και αρκετούς ταλαντούχους αθλητές όπως οι Ναούμης, Τσαβές, Φιλιππόπουλος. Με προπονητή τον κ.Χασανίδη, η Α.Ε.Λ. διατηρεί ακέραιες τις μαθηματικές της ελπίδες για να αποφύγει τον απευθείας υποβιβασμό και είναι ένας πολύ υπολογίσιμος αντίπαλος.

Από την άλλη μεριά, ο Α.Σ.Καρδίτσας Μέλι ΑΤΤΙΚΗ, έχει μπροστά του ένα κρίσιμο ματς με μεγάλο συντελεστή δυσκολίας. Το ματς είναι Θεσσαλικό ντέρμπι, ανάμεσα σε δυο ομάδες που την τελευταία πενταετία, ακολουθούν κοινή ανοδική πορεία. Ο Α.Σ.Κ. πήρε νίκη-οξυγόνο απέναντι στο ισχυρό Μαρούσι, όμως όλοι στην ομάδα γνωρίζουν πως απαιτείται συνέχεια στις επιτυχίες για να βελτιωθεί η βαθμολογική θέση, αλλά και η ψυχολογία για τη συνέχεια. Οι προπονήσεις έγιναν μετ’ εμποδίων την τελευταία εβδομάδα, λόγω των αρκετών προβλημάτων τραυματισμών. Ο Γιάννης Τζήμας και οι συνεργάτες του, θα περιμένουν μέχρι τελευταία στιγμή τους τραυματίες για να διαπιστώσουν σε τι κατάσταση θα βρεθούν. Όπως κι αν έχει, οι «κυανόλευκοι» ετοιμάστηκαν για ένα δύσκολο ματς, στο οποίο χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή και συγκέντρωση.

Διαιτητές έχουν οριστεί οι κ.κ. Ξενικάκης, Ευφραιμίδης και η κα Τζήμα, στο ματς που υπενθυμίζουμε πως θα ξεκινήσει το Σάββατο στις 5 μ.μ. στο κλειστό γυμναστήριο της Νεάπολης Λάρισας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Θεσσαλικό ντέρμπι ενόψει Πήρε αυτό που ήθελε ο Α.Σ.Κ. »

Χορηγοί