Ειδήσεις

μέλι Αττική

Παρασκευή, 15 Δεκεμβρίου 2017

Με πίστη στις δυνάμεις του

Εκτός έδρας με την Καστοριά αγωνίζεται το Σάββατο ο Α.Σ.Καρδίτσας Μέλι ΑΤΤΙΚΗ

Συνέχεια στα δύσκολα και απαιτητικά παιχνίδια για τον Α.Σ.Καρδίτσας Μέλι ΑΤΤΙΚΗ, που έχει μπροστά του ένα κρίσιμο πενταήμερο με πολύ σημαντικούς αγώνες. Το Σάββατο στις 5 μ.μ. στο κλειστό «Δ.Διαμαντίδης» της Καστοριάς, ο Α.Σ.Κ. αντιμετωπίζει την τοπική ομάδα για την 10η αγωνιστική, ενώ την Τετάρτη στις 4 μ.μ. υποδέχεται τον Αμύντα στην εμβόλιμη 11η αγωνιστική, που ολοκληρώνει τις αγωνιστικές υποχρεώσεις για το 2017, αφού ακολουθεί η διακοπή λόγω των εορτών.

Οι «κυανόλευκοι» βέβαια, βλέπουν βήμα-βήμα τα παιχνίδια και εστιάζουν όλη τους την προσοχή στο ματς του Σαββάτου. Ένα δύσκολο και απαιτητικό παιχνίδι, στην έδρα ενός αντιπάλου με πλήρες ρόστερ και πολύ έμπειρους παίκτες.

Ο Α.Σ.Καστοριάς, αν και πρωτάρης – όπως ο Α.Σ.Καρδίτσας Μέλι ΑΤΤΙΚΗ- στην κατηγορία, διαθέτει πολύ έμπειρους και «μπαρουτοκαπνισμένους» παίκτες στο ρόστερ του, τους περισσότερους εκ των οποίων πρόσθεσε στη μεταγραφική περίοδο. Στον κορμό της περυσινής ομάδας των Κυριακόπουλου, Τερσενίδη, Μπένα, Απιδόπουλου, Ελευθεριάδη, προστέθηκαν αρκετοί ποιοτικοί και πολύπειροι παίκτες, δημιουργώντας ένα ρόστερ με μεγάλες δυνατότητες. Οι γκαρντ Κακλαμάνος και Καραμαλέγκος, οι φόργουορντ Μπρόζος και Ναούμης και οι σέντερ Χαρισιμίδης, Λυμπάρης έχουν όλοι τους πολλές ώρες πτήσης στην Α2 με σημαντικές επιτυχίες και ενίσχυσαν σημαντικά το ρόστερ, το οποίο κατευθύνει ο προπονητής Γιώργος Σιούλιος, παρών σε όλες τις πρόσφατες επιτυχίες της ομάδας.

Από την άλλη μεριά, ο Α.Σ.Καρδίτσας Μέλι ΑΤΤΙΚΗ, θέλει να ελέγξει το ρυθμό του αγώνα και να διεκδικήσει τη νίκη, ποντάροντας στην καλή κατάσταση στην οποία βρίσκεται τον τελευταίο καιρό η ομάδα. Για τους «κυανόλευκους», κάθε παιχνίδι είναι εξαιρετικά σημαντικό, αφού η ομάδα ψάχνει τις νίκες που θα την εδραιώσουν στην κατηγορία.

Τα προβλήματα τραυματισμών δε λείπουν για μια ακόμη φορά, όμως ο Α.Σ.Κ. θα ταξιδέψει στην Καστοριά με αισιοδοξία και πίστη στις δυνάμεις του, έχοντας τη συμπαράσταση είκοσι περίπου φιλάθλων που θα βρεθούν στο πλευρό της ομάδας.

Χορηγοί