Ο Α.Σ.Καρδίτσας δεν άφησε κανένα περιθώριο στο Φοίβο Γιάννουλης και επιβλήθηκε με 34-74 εκτός έδρας (photostory)

Μπορεί ο Φοίβος να παλεύει για τη σωτηρία του, όμως ο Α.Σ.Καρδίτσας το Σάββατο φάνηκε αποφασισμένος να μην αφήσει κανένα περιθώριο στην ομάδα της Λάρισας να διεκδικήσει τη νίκη. Με το καθαρό και εμφατικό 34-74, επιβλήθηκε στο κλειστό του Αλκαζάρ του Φοίβου και πέτυχε τη 12η νίκη του στο πρωτάθλημα της Α1 Θεσσαλίας.
Μεγάλο όπλο για τον Α.Σ.Κ. ήταν η αμυντική του αποτελεσματικότητα, την οποία διατήρησε και στα σαράντα λεπτά της αναμέτρησης. Έτσι οι γηπεδούχοι δεν μπήκαν ποτέ στη μάχη για τη νίκη, ενώ ο Σπύρος Παππάς έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες του δοκιμάζοντας διάφορα σχήματα.
Τα δεκάλεπτα: 7-21, 16-40(ημιχρ.), 22-54, 34-74
Φοίβος Γιάννουλης(Θ.Μάμμος): Καλτσούνας 2, Κατσάβελης 7, Πιπέρας 7, Παραφόρος, Κολοβέτσιος 8, Φαρμάκας 6, Κουτρούλης, Αρσενίου, Μπανιάς 4, Χασαμπαλιώτης.
Α.Σ.Καρδίτσας (Σπ.Παππάς): Πανταζής 9(1), Μπράχος 2, Θώδης, Τσιαμούρας 6, Ασημακόπουλος 2, Κοβάτσεβ 6, Κομποδιέτας 14, Βούλγαρης 9, Παπαδόπουλος 8, Παππάς 8, Κατσαρός, Κούντσιος 10.
Νέα διακοπή στο πρωτάθλημα
Μια ακόμη διακοπή, η τελευταία, στο πρωτάθλημα της Α1 Θεσσαλίας, καθώς λόγω των Αποκριών και της καθαρής Δευτέρας δεν υπάρχει αγωνιστική κίνηση το προσεχές Σάββατο. Μετά τη διακοπή όμως, ακολουθούν πολύ σημαντικά ματς που θα καθορίσουν την τελική κατάταξη στο πρωτάθλημα.

TOP