Πρώτο επίσημο τεστ για τον Α.Σ.Καρδίτσας που αντιμετωπίζει τον Αγ.Νέστορα στην πρεμιέρα του κυπέλλου

Το πρώτο επίσημο ματς για τη νέα περίοδο θα δώσει το Σάββατο στις 4 το απόγευμα στο δημοτικό κλειστό γυμναστήριο των Τρικάλων, η ανδρική ομάδα του Α.Σ.Καρδίτσας.

Για την πρώτη φάση του κυπέλλου της ΕΣΚΑΘ, η ομάδα της πόλης μας θα αντιμετωπίσει στα γειτονικά Τρίκαλα τον Αγ. Νέστορα, ομάδα της Α2 Θεσσαλίας. Οι αγώνες είναι διπλοί, όμως ο Α.Σ.Καρδίτσας θα επιδιώξει να πάρει το προβάδισμα πρόκρισης από τον πρώτο αγώνα, ενώ θα υπάρξει και ρεβάνς το επόμενο Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου στην Καρδίτσα.

 

Ο προπονητής της ομάδας Σπύρος Παππάς δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα και όλοι αντιμετωπίζουν το παιχνίδι κυπέλλου ως ένα επίσημο τεστ, που θα δείξει μέσα στο γήπεδο την πορεία προετοιμασίας της ομάδας.

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 4 μ.μ. στο δημοτικό γυμναστήριο Τρικάλων με διαιτητές τους Χρ.Κυρίτση και Δημουλά.

 

Πρεμιέρα για την ομάδα junior

Την πρώτη της προπόνηση πραγματοποίησε την Πέμπτη η ομάδα junior του Α.Σ.Καρδίτσας. Κάτω από τις οδηγίες του προπονητή τους Κώστα Κομποδιέτα, αλλά και με την παρουσία της διοίκησης, οι μικροί αθλητές έκαναν την πρώτη τους προπόνηση για τη νέα σεζόν, ενώ σύντομα θα ανακοινωθεί και το οριστικό πρόγραμμα των προπονήσεων. Παρών στην πρώτη προπόνηση και ο Βαγγέλης Παπαδόπουλος, ο οποίος εκτός από αθλητής της ανδρικής ομάδας, θα μετέχει φέτος στην προπονητική ομάδα των ακαδημιών του Α.Σ.Κ., μεταφέροντας στα μικρά παιδιά τις πολύτιμες εμπειρίες του από τις μεγάλες εθνικές κατηγορίες.

Για πληροφορίες και εγγραφές, οι γονείς και τα παιδιά μπορούν να απευθύνονται στους Κώστα Κομποδιέτα (για αγόρια γεννηθέντα από το 2003 έως το 2007 και κορίτσια, τηλ. 693 6922792) και Γιώργο Εγγλέζο (για αγόρια γεννηθέντα από το 1997 έως το 2002, τηλ. 698 3518488).

TOP