Ακαδημίες

Σε νέα πρότυπα, με οργάνωση και καινοτομίες, ξεκινούν οι εγγραφές για τις ακαδημίες μπάσκετ του Α.Σ.Καρδίτσας. Οι ακαδημίες του συλλόγου που εκπροσωπεί το μπάσκετ του νομού μας σε κορυφαίο επίπεδο, απευθύνονται σε αγόρια και κορίτσια ηλικίας 6 έως 16 ετών. Τα παιδιά που θέλουν να συνδυάσουν τη δημιουργική απασχόληση, την αθλητική δραστηριότητα, με τη δυνατότητα να μάθουν ολοκληρωμένα τα μυστικά του μπάσκετ, μπορούν να εγγραφούν στις ακαδημίες μπάσκετ του Α.Σ.Καρδίτσας.

Με ανανεωμένη ομάδα προπονητών, πολλή διάθεση για δουλειά αλλά και τη δημιουργία από φέτος τμημάτων αποκλειστικά για κορίτσια ηλικίας 6-16 ετών, οι ακαδημίες του Α.Σ.Κ. δημιουργούν όλες τις προϋποθέσεις για να έχουν τα παιδιά τις καλύτερες δυνατές συνθήκες άθλησης αλλά και τις μεγαλύτερες προοπτικές εξέλιξης.

Αξίζει να σημειώσουμε πως όλα τα παιδιά των ακαδημιών του Α.Σ.Κ. θα έχουν ελεύθερη είσοδο σε όλους τους αγώνες της ανδρικής μας ομάδας στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής και του Κυπέλλου Ελλάδας, ενώ μαζί με τους γονείς τους, θα απολαμβάνουν ειδικά προνόμια που θα ανακοινωθούν στο επόμενο διάστημα.

Για τους γονείς και τα παιδιά που θέλουν να εγγραφούν, περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να έχετε από το μέλος της διοίκησης κ. Γρηγόρη Κωτούλα (τηλ. 694 8247897), αλλά και καθημερινά 6-8 το απόγευμα στο κλειστό γυμναστήριο Καρδίτσας.

Η ανάπτυξη των ακαδημιών μπάσκετ, αποτελεί πρώτη προτεραιότητα για τον Α.Σ.Καρδίτσας. Η δημιουργική απασχόληση των παιδιών σε συνδυασμό με τη διαρκή βελτίωση τους, αποτελεί για τον Α.Σ.Κ. τον πιο σημαντικό στόχο. Γι’ αυτό και ο σύλλογος της πόλης μας, επενδύει στο ανθρώπινο δυναμικό, εξελίσσοντας και αναβαθμίζοντας διαρκώς την τεχνική ομάδα των ακαδημιών.

 

xasiotis

 

Τεχνικός υπεύθυνος των ακαδημιών ο προπονητής Γιάννης Χασιώτης
«Ο Α.Σ.Καρδίτσας ανακοινώνει τη συνεργασία με τον προπονητή μπάσκετ Γιάννη Χασιώτη, ο οποίος αναλαμβάνει ως τεχνικός υπεύθυνος των ακαδημιών του συλλόγου. Πρόκειται για ένα νέο σε ηλικία αλλά πλούσιο σε κατάρτιση και εμπειρίες προπονητή, ο οποίος θα έχει την πλήρη ευθύνη για το προπονητικό πρόγραμμα των τμημάτων υποδομής και των «μικρών» αγωνιστικών ομάδων. Με χαρά τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Α.Σ.Καρδίτσας και του ευχόμαστε υγεία και παραγωγικό έργο».

Ποιος είναι ο Γιάννης Χασιώτης
Ο Γιάννης Χασιώτης είναι 38 ετών, πρώην αθλητής και προπονητής μπάσκετ από το 2006. Είναι μέλος του ΣΕΠΚ, κάτοχος διπλώματος Α’ κατηγορίας.
Τα τελευταία έντεκα χρόνια εργάστηκε ως προπονητής στις ακαδημίες του Πρωτέα Γρεβενών, ενώ από το 2013 μέχρι και την ολοκλήρωση της φετινής περιόδου, ήταν πρώτος προπονητής στην ανδρική ομάδα του συλλόγου, την οποία οδήγησε σε τέσσερις συνεχείς επιτυχημένες σεζόν στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Έχει παρουσιάσει σημαντικές διακρίσεις στα αγωνιστικά τμήματα των μικρών ηλικιών, όπως η κατάκτηση του πρωταθλήματος της Ένωσης Δυτ.Μακεδονίας δυο φορές με την ομάδα παίδων και μια φορά με την ομάδα εφήβων, παίρνοντας το εισιτήριο για τους αντίστοιχους αγώνες πρόκρισης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα. Έχει παρακολουθήσει περισσότερα από είκοσι διεθνή σεμινάρια μπάσκετ, με στόχευση στη βελτίωση των νεαρών παικτών, συμμετείχε ως προπονητής σε διάφορα διεθνή camp, ενώ έχει διαρκή συνεργασία με κορυφαίους προπονητές.

«Με χαρά γίνομαι μέλος της οικογένειας του Α.Σ.Κ.»
Μετά την οριστικοποίηση της συνεργασίας με τον Α.Σ.Κ., ο Γιάννης Χασιώτης δήλωσε τα εξής:
«Η πρόταση που μου έγινε από το Α.Σ.Καρδίτσας αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για μένα. Νιώθω πολύ χαρούμενος που γίνομαι μέλος της οικογένειας του Α.Σ.Κ., ενός συλλόγου που τα τελευταία χρόνια διαγράφει μια διαρκώς ανοδική πορεία στο ελληνικό μπάσκετ.
Ο Α.Σ.Καρδίτσας δίνει μεγάλη βάση στη βελτίωση των νεαρών αθλητών και μου προτάθηκε να συμβάλλω σ’ αυτή την προσπάθεια  από τη θέση του υπεύθυνου των τμημάτων υποδομής.
Αποτελεί  μεγάλη ευθύνη για μένα η συμμετοχή μου σ’ αυτή τη δημιουργική διαδικασία. Μαζί με όλους τους συνεργάτες προπονητές στις ακαδημίες,  θα προσπαθήσουμε να προσφέρουμε τα καλύτερα δυνατά εφόδια στους νεαρούς αθλητές του Α.Σ.Κ, στοχεύοντας στο να αποτελέσουν ένα σημαντικό κομμάτι του μελλοντικού αθλητικού δυναμικού στο χώρο του μπάσκετ».

Στατιστικά (loading)